Профил

6 Оригинални визии с дамски поли големи размери

Макси дамите залагат на макси дрехи, като сред тях полата заема особено важно място. Тук трябва да отбележим, че и вие ако сте с пищни форми и следвате тази практика, правите правилното нещо. Причината е, че тялото ви ще изглежда наистина доста по-стройно и женствено в дамски поли големи размери, отколкото в  панталон или клин. Та дори и да носите не S, a XXL размер.

В допълнение, ако заложите на нашите оригинални идеи за отлична визия с дамски поли големи размери, бъдете сигурни, визуално ще премахнете и някое излишно килце от себе си, но  най-вече ще покажете стил и клас. Ето и идеите, за които говорим:

С втателна блуза, тениска

Заложете на вталените кройки, както и на високата талия на полата, за да „стегнете“ максимално силуета. Ще видите, че дори ще изглеждате стройни и приятни, а не тромави, за каквито се имате.

С цветна горна част на облеклото

Ако подберете тъмни дамски поли големи размери в черно, кафяво, наситено сиво или синьо, можете да разчупите визията с някоя прекрасна ярка блуза или риза. За вашите пищни форми идеално ще седят червеното, лилавото нюанс слива и дори някои електрикови цветове.

Риза, вързана в предната част

Точно възелът може да скрие някое излишно килце от коремната област, като в същото време той прави визията ви по-разчупена и младежка. Съветваме ви да заложите на деним като материя или каре като шарка.

Животински принт

Идеалната парти визия за вас с каквато и да е по вкуса ви кройка дамски поли големи размери! Въпрос на личен е избор е на какво ще се спрете – интересна зебра под формата на поло или малко по-разголен топ с тигрови елементи. Не прекалявайте с блясъка в този аутфит, за да не прекалите с пищността.

Със строго сако

А ако търсите интересно предложение за работното място, направете обратното – ярки модели дамски поли големи размери, комбинирани с по-изчистени и дори строги, в класически кройки сака. Разбира се, за предпочитане е черният цвят, който ще е и по-лесен за съчетание с всякакви цветове и стилове.

С голям шал

А ако искате нещо оригинално и разчупено за уикенд срещата с приятели, комбинирайте полата си с по-изчистена блуза и голям шал. Както се досещате, красивият акцент във вашата визия е яркият и уникален шал. Можете да заложите дори на нещо марково с лога по лъскавата материя. 

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
Блогът на zlodeqt

Категории · Архив

рекламирай тук